FrokostOrdning

Hos GLADiMAD får du en FrokostOrdning, som måske ikke er helt som “alle de andre”. Vi er godt klar over, at det måske sorterer en del fra, som elsker det klassiske frokostbord, men vi tror på, at hvis vi laver det mad, vi selv syntes om, kommer der et bedre resultat i den anden ende.

For at kunne levere en mere personlig FrokostOrdning har vi et maks på 150 frokostkuverter om dagen. Det gør, at vi har tid til at kræse om maden, skære vores gulerødder selv, og levere et samarbejde, der er mere nede på jorden og nærværende end de fleste andre frokostleverandører.

Vi går meget op i dialogen mellem os og vores kunder og vi elsker at være synlige over for vores kunder i form af fx. “pop op vinbutik” og “ostebutik”, så jeres ansatte får nogle ekstra fordele af FrokostOrdningen.

Vi har stort fokus på dyrevelfærd, miljø og bæredygtighed i vores FrokostOrdning.

I skal ikke vælge GLADiMAD, hvis I er glade for de klassiske frokostretter, såsom bøf med brune løg, boller i karry, hamburgerryg og italiensk salat. Det er ikke os. Vi nyder i stedet at være innovative og kreative i vores frokostretter.

Vi går meget op i service. Tøv ikke med at kontakte os for et skræddersyet og uforpligtende tilbud. Vi er helt klar over, at ingen firmaer er ens. Dog ser vi gerne, at I er mindst 10 ansatte i virksomheden, der skal have frokost.

Få et uforpligtende tilbud

Om vores FrokostOrdning:

  • Vi leverer udelukkende lokalt omkring Hovedgård – dvs. i Horsens og Skanderborg
  • Vi går op i, at dyrene har set solen, og at vores grønt kommer fra Danmark – gerne fra lokalområdet
  • Sund og varierende frokost
  • God og nærværende dialog
  • Levering af mindst 10 kuverter pr. dag
  • Vi har ikke en stor produktion, så vi holder vores kundeantal på max. 150 kuverter
  • Pris fra 50-55 kr. pr. dag

Eksempel på ugemenu med FrokostOrdning fra GLADiMAD

Mandag

  • Sesampaneret kylling 
  • Stegte søde kartofler med hvidløg og rosmarin
  • Grønkålssalat med syltede fennikel, vesterhavsost, pesto og tranebær
  • Råkostsalat på rodfrugter med hørfrø
  • Sød tomatkompot på aromatiske blommetomater 
  • Spicy hummus 

Tirsdag

  • Små majspandekager 
  • Soyaglaseret gris fra Grambogård 
  • Grov avocadokompot 
  • Rissalat med friske majs
  • Kålsalat med marineret rødkål, syltede selleri, morbær og saltede mandler
  • Syltede rødløg med korianderfrø 
  • Frisk lime
  • Tirsdagens friskpressede energijuice (portionsanrettet) 

Onsdag

Moderniseret smørrebrødsdag  

  • Smilende æg, ramsløgsmayonnaise, håndpillede rejer og karse 
  • Hønsesalat med confiterede og syltede bøgehatte, bacon crumble og persillefrit 
  • Paneret torsk med grov remoulade, citron, søde tomater og urtemix
  • Roastbeef med pickles på blomkål, friterede løgringe, estragonmayonnaise og frisk estragon 

Torsdag

  • Afrikanske pandekager 
  • Okseragout med linser 
  • Myntecreme 
  • Bønnespred med spidskommen
  • Bulgursalat med abrikoser, grillede artiskokker, frisee salat og sprød durum
  • Frisk hjertesalat med klassisk sennepsvinaigrette og karamelsten fra Arla unika

Fredag

  • Butter chicken  
  • Vilde ris 
  • Citronyoghurt 
  • Peanuts 
  • Stegt butternut squash med citron-timian 
  • Feldsalat med blomkål, ærter, ristede kerner
  • Naanbrød
  • Fredagens friskpressede energijuice (portionsanrettet) 
 

Der vil også være temadage som fx:

  • Tapas
  • Gourmet hotdog
  • Marokkansk
  • Fransk
  • Smørrebrød
  • Julefrokost
  • Osv.
Der vil løbende være dialog, hvor I kan komme med inputs, hvis der er noget I savner, eller om det er et fint setup for netop jeres firma. 
Vi går op i at vores dyr har set solen, og at vælge danske (og meget gerne lokale) råvarer frem for udenlandske.
Få et uforpligtende tilbud