Ansigtet og evnerne bag GLADiMAD

Mit navn er Jannie og jeg er en ung kok på 29 år, som har gået med en lille iværksætter gemt i maven, siden jeg var helt lille, og nu kom muligheden og lokalerne.

Jeg er udlært i 2012 og har siden arbejdet på en del restauranter i Danmark og en enkelt i Frankrig.

Jeg brænder for at lave god og spændende mad og har fået en del af min inspiration til at tænke ud af boksen på restaurant Møf i Århus.

Jeg lærte at lave mad fra bunden på min læreplads på Hotel Eyde i Herning.

Fik smag for det franske køkken på Bistro 65 i Århus og min tid i Frankrig.

Lærte hurtigt at blive selvstændig på Lydvigslyst i Svejbæk. Lærte at have mange bolde i luften hos Gourmiddag i Hørning.

Og så har jeg uden tvivl lært, at det bare er sjovest at arbejde med gode råvare.

 

Jeg har en passion, og det er at lave god mad, der hvor der er behov for det. Fx i mine frokostordninger skal mine kunder kunne komme ned og spisen en god frokost, få tanket depoterne op, og glæde sig til deres frokost.

Det er bevist, at en god frokost giver et bedre arbejdsmiljø, og folk arbejder ikke nær så tit hjemmefra.

Noget af det bedste jeg ved er at få en billig råvarer til at smage bedre end de dyre. Jeg nyder at arbejde med undervurderede råvarer og eksperimentere med dem.